Mekonahi i Hadsonova ponovo na filmu

Naredne nedelje u američkim bioskopima debitovaće romantična komedija „Lovac na blago“ („Fool’s Gold“) režisera Endija Tenanta (Andy Tennant), koja će očigledno biti odličan izbor parovima za izlazak na Dan zaljubljenih. Glavne uloge poverene su Metjuu Mekonahiju (Matthew McConaughey) i Kejt Hadson (Kate Hudson), dok ostale uloge tumače Donald Saderland (Donald Sutherland) i Rej Vinston (Ray Winstone). Mekonahi i Hadsonova su, da podsetimo, već snimili zajedno romantičnu komediju „Kako izgubiti dečka za 10 dana“ („How to Lose a Guy in 10 days“ ).
Ben Fin Finegan je dobronamerni, preplanuli lovac na blago koji je opsednut pronalaženjem legendarnog blaga kraljice Dori iz 18. veka. Ono se sastoji iz 40 kovčega egzotičnog blaga koje je izgubljeno na moru 1715. godine. Tragajući za tim dragocenostima, Fin je potopio svoj brod „Booty Calls“, ali i brak sa Tes.
Tes je upravo počela da iznova gradi svoj život, radeći na ogromnim jahtama koje su u vlasništvu milijardera Najdžela Honikata, kada je Fin pronašao neprocenjivi trag koji bi trebalo da ga odvede do blaga za kojim očajnički traga. Siguran da će se njegova sreća preokrenuti, Fin nagovora milijardera i njegovu ćerku da jahtom zajedno krenu u potragu za blagom. Protiv svoje volje Tes će odjednom shvatiti da joj prija novonastala situacija zato što još uvek uživa u uzbuđenju otkrivanja. Ali, oni nisu jedini koji tragaju za zlatom – tu je i Finov bivši mentor, a sada neprijatelj – Mo, koji je takođe na tragu zlata. Neka lov na blago počne!
U intervjuu koji su dali povodom premijere ovog filma Hadsonova i Mekonahi su se najviše zadržali u objašnjavanju da su čitave godine morali da se sunčaju da bi imali odgovarajući ten u oskudnim kupaćim kostimima koje nose u filmu. Morali su da jure leto čitave godine – od Malibua do Australije. Gledajući iz vizure prohladnog Beograda – to je sigurno bio mnogo težak zadatak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.