Mladi pevač boluje od agresivnog tumora na mozgu (foto)

Zvezdi Tomu Parkeru dijagnostikovan je tumor na mozgu, koji ne može da se operiše i to je saznao samo nekoliko nedelja pre nego što će po drugi put postati otac.

Tridesetdvogodišnji muzičar ima glioblastom četvrtog stadijuma – agresivni tumor koji se može brzo proširiti ako se ne leči. U izjavi objavljenoj na društvenim mrežama zajedno sa suprugom Kelsi Hardvik, Tom je progovorio o svojoj dijagnozi.

„Znate da se oboje ne odazivamo na društvenim mrežama poslednjih nekoliko nedelja i vreme je da vam kažemo zašto. Ne postoji jednostavan način da se ovo kaže, ali nažalost dijagnostikovan mi je tumor mozga i već sam na lečenju“, napisao je pevač grupe „The Wanted“.

Dodao je da su on i njegova supruga odlučili nakon dugog razmišljanja da ovu informaciju ipak neće držati u tajnosti te da će u jednom intervjuu izložiti sve detalje.

Tom je prvi put otišao kod lekara još u julu, nakon što se onesvetio i doživeo epileptički napad, ali je u to vreme stavljen na listu čekanja za magnetnu rezonancu.

Međutim, zbog učestalosti napada, šest nedelja kasnije, prebačen je u bolnicu, gde je tada otkriven tumor na mozgu.

Kao što su i najavili, Tom i Kelsi otvorili su se oko dijagnoze u intervjuu za jedan strani časopis.

„Još sam u potpunom šoku, toliko je potrebno da se prihvati ova situacija“, rekao je, dodajući da je znao da nešto nije u redu sa njegovim zdravljem.

„Ali nikada nisam očekivao da će to biti baš ovo. Nikada ne mislite da će vam se dogoditi bilo šta slično“, priznao je Tom.

View this post on Instagram

Hey guys, you know that we’ve both been quiet on social media for a few weeks and it’s time to tell you why. There’s no easy way to say this but I’ve sadly been diagnosed with a Brain Tumour and I’m already undergoing treatment. We decided, after a lot of thought, that rather than hiding away and trying to keep it a secret, we would do one interview where we could lay out all the details and let everyone know the facts in our own way. We are all absolutely devastated but we are gonna fight this all the way. We don’t want your sadness, we just want love and positivity and together we will raise awareness of this terrible disease and look for all available treatment options. It’s gonna be a tough battle but with everyone’s love and support we are going to beat this. Tom and Kelsey xxx @ok_mag

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

(B92)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.