U trendu

Mlađe je slađe: Demi Mur se zabavlja sa 30 godina mlađim muškarcem

Demi Mur (55) poznata je po tome da uglavnom preferira mlađe muškarce, a to je još jednom potvrdila odabirom novog partnera. Kako javlja RadarOnline, zvezda filmova ‘Duh’ i ‘Striptiz’ u vezi je sa trideset godina mlađim muzičarem Nikom Džonasom (25). Zanimljivo, navodno ih je spojila Demina kćerka Ramer (29).

– Ramer zna da Demi privlače mlađi muškarci pa je, s obzirom na to da je Nik solo i da ima iskustva sa zrelijim ženama, zaključila da bi mu se mogla svideti njena mama – rekao je dobro obavešten izvor.

Foto: Nick StepCC BY 2.0

Par ne želi da njihova veza još postane javna, s obzirom da su Demine prošle romanse, uključujući i onu sa glumcem Eštonom Kučerom (39), podigle mnogo medijske prašine.

Demi se nakon osam godina braka 2013. godine razvela od Kučera. Iz trinaestogodišnjeg braka sa glumcem Brusom Vilisom (62) ima kćerke Ramer (29), Skaut (26) i Talula (23), a prvi suprug bio joj je muzičar Fredi Mur.

Glumicu su prošle godine tužili roditelji mladića Edenilsona Vejla, koji se 2015. utopio u bazenu njene vile u Los Anđelesu. Nesreća se dogodila na privatnoj zabavi, a glumica je bila van grada u to vreme.

Vejlovi roditelji, Horge i Marija, zahtevali su odštetu veću od 25.000 dolara jer su smatrali da glumica takođe snosi odgovornost. Na kraju se porodica Vejlov uspela da se nagodi sa holivudskom glumicom, ali nije poznato koliku svotu novca im je ona dala.

– Obe strane su se sporazumno dogovorile i zatražile od suda da odbaci slučaj – kaže Demin advokat.