U trendu

Na premijeru kao na plažu: Slavna glumica prekršila pravilo crvenog tepiha u Kanu (foto)

Filmski festival u Kanu jedan je od najglamuroznijih događaja u godini, zahvaljujući strogim pravilima oblačenja za crveni tepih koje slavni moraju da ispoštuju.

Dres kod za muškarce je crno odelo i kravata, odnosno leptir-mašna i glamurozne haljine i visoke potpetice za žene, a čak i fotografi na crvenom tepihu moraju da poštuju ta pravila.

Ipak, i ova, kao i svaka druga pravila, tu su kako bi se kršila, što je prošle godine dokazala Kristen Stjuart koja je na crvenom tepihu demonstrativno skinula štikle i prošetala bosa, a ove godine je „najbuntovnija“ bila francuska glumica Marion Kotijar.

Francuska 43-godišnja dobitnica Oskara potpuno je zaobišla dres kod i na premijeri filma „Matthias Et Maxime“ pojavila se u crnom krop topu i kratkim pantalonicama koji su izgledali kao sportski komplet ili kombinacija za plažu.

Marion je sve dopunila i raskošnim nakitom, a obukla je i pocepani teksas plašt s potpisom modne kuće Balmain, a na nogama je nosila neobične crne sandale/čizme s otvorenim prstima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.