Najpoznatiju Srpkinju u Holivudu napali jer i dalje doji 4-godišnju ćerku (foto)

Nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj doji svoju četvorogodišnju ćerku Šanel, Koko Ostin, supruga repera i glumca Ajs Tija, dobila je na stotine poruka u kojima se njeni pratioci zgražavaju zbog tog poteza, piše The Sun.

– Daj joj čizburger – bio je jedan od komentara, dok su se drugi čudili zašto devojčica od četiri godine još uvek pije majčino mleko.

Neki su poručili da bi svaka majka trebalo da prestane s dojenjem kad dete napuni dve godine, ali poznati fotomodel srpskog porekla im nije ostala dužna.

– U vreme kad svet ima osećaj da se bliži kraj, isisajte koliko god možete ljubavi. Znam da će majke ceniti ovu fotografiju. U zajednici za dojenje dobijam punu podršku i mejlove majki koje cene to što radim – odgovorila je kritičarima.

Koko takođe piše blog za majke i bebe.

– Pišem blog za bebe o svom putovanju s mojom ćerkicom Šanel Nicol Marou i uskoro ću napisati o tome kako je to kada nastavite da dojite četvorogodišnjakinju. Dobijam tone i tone zahteva da o tome pišem i govorim – rekla je 40-godišnjakinja.

Ova majka je potvrdila i da Šanel takođe jede „pravu“ hranu.

– U ovom trenutku to je samo za utehu i verujte mi da moja ćerka voli i meso. Jede ona i drugu hranu. Hvala svima koji razumeju moj stav – kaže Koko Ostin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.