U trendu

Nakon propalog braka, glumica se udaje za milionera?

Ssamo nekoliko meseci nakon što se razvela od Džonija Depa, glumica Amber Herd je spremna ponovo da se skrasi i to ni više ni manje, nego sa milijarderom i vlasnikom Tesle Motorsa Elonom Muskom, piše News.

O njihovoj vezi piše se već duže vreme, a Amberin otac izjavio je za magazin Gracia da glumica ima ozbiljne namere u novoj vezi. „Amber i Elon su u ozbiljnoj vezi. Ona bi želela da se uda“, rekao je. „Jedna od stvari koje žele je da osnuju porodicu, planiraju to već“, dodao je.

Izvor blizak Musku rekao je da trenutno ne planiraju venčanje budući da je 30-godišnja glumica u Australiji, gde će snimati film „Vodeni čovek“ narednih šest meseci. O vezi Amber i 45-godišnjeg Elona prvi put je počelo da se priča sredinom prošle godine, nakon što je par viđen u Londonu i Majamiju.

Musk je bio oženjen tri puta, od toga dva puta za britansku glumicu Talulu Rajli. Amber je predala zahtev za rastavu od Džonija prošle godine, ali se parnica završila tek u januaru. Kao razlog rastave navela je da je Džoni zlostavljao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.