U trendu

Nastavak „Automobila“ među najgledanijim

Na drugom mestu liste našao se nastavak omiljenog animiranog filma iz 2006. godine – "Automobili 2" ("Cars 2"), koji je debitovao u američkim bioskopima krajem juna. U domaćim bioskopima možemo ga očekivati 8. septembra. Glasove glavnim junacima pozajmili su Oven Vilson (Owen Wilson), Leri Kejbl Gaj (Larry the Cable Guy) Majkl Kejn (Michael Caine), Džejson Ajsak, Emili Mortimer (Emily Mortimer), Edi Izard (Eddie Izzard), Džon Turturo (John Turturro), Boni Hant (Bonnie Hunt), Vanesa Redgrejv (Vanessa Redgrave), Franko Nero (Franco Nero) i bivši šampion Formule 1 – britanski vozač Luis Hamilton (Lewis Hamilton).
Zvezda, trkački automobil Munja Mekvin (Oven Vilson), i njegov najbolji prijatelj Mejter (Leri Kejbl Gaj), kamion za tegljenje automobila koji se ne može porediti s njim, započeće novu avanturu po egzotičnim lokacijama širom sveta u filmu "Automobili 2". Njima će se pridružiti i mehaničarska ekipa iz rodnog grada Radijator Springsa kada se budu uputili preko okeana da bi se takmičili za prvi svetski Gran pri u kome će se odlučiti koji je automobil najbrži na svetu. Put do šampionata biće prepun prepreka, zaobilaznica i urnebesno smešnih iznenađenja kad se Mejter upetlja u sopstvenu intrigantnu avanturu: internacionalnu špijunažu.
Na trećem mestu našla se komedija "Loša profesorka" ("Bad Teacher") s Kameron Dijaz (Cameron Diaz) u glavnoj ulozi. Njenog partnera u filmu tumači Džastin Timberlejk (Justin Timberlake), koji joj je donedavno bio partner i u privatnom životu.
Elizabeta, nastavnica koju je nedavno ostavio verenik, jedva otaljava svoj posao profesora sedmog razreda. Uglavnom joj je dosadno u životu, ali to se menja kada u školu dođe na zamenu mladi nastavnik Skot. Jedino što joj kvari sreću jeste njena koleginica Ejmi, za koju se Skot zainteresovao. Elizabeta je uverena da njen uspeh zavisi isključivo od ugradnje silikonskih grudi i počinje da skuplja pare na sve načine, ne libeći se da u svoje lude akcije uvuče i đake i iskoristi ih.
Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.