U trendu

Nekada je bila najlepša devojčica na svetu, danas mami uzdahe u bikiniju (foto)

Tilan Blondo, za koju je svet čuo kad je imala samo 6 godina, mamila je ovih dana uzdahe u francuskom luksuznom letovalištu Sent Trope.

Odevena u gornji deo bikinija boje lavande i donji bele boje, lepa Francuskinja bila je mamac za poglede turista koji uživaju u letnim radostima na ovom delu Azurne obale.

Blondo je 2007. godine, tada kao šestogodišnjakinja, nazvana ‘najlepšom devojčicom na svetu’, a kao da ta titula nije dovoljna sama za sebe, proglašena je i novom Kejt Mos.

Manekenska karijera ćerke francuskog fudbalera Patrika Blondoa i glumice i modne dizajnerke Veronike Lurbi nije niti počela, niti završila s tom titulom.

Pre stjecanja titule ‘najlepše devojčice’, Tilan je sa samo 4 godine prošetala modnom pistom noseći modele Žan Pol Gotjea.

Nakon dobijanje titule, svetsko modno dečje čudo munjevito je osvojila manekenski svet pa je s 10 godina postala najmlađi model na svetu i pozirala za naslovnu stranu francuskog Voga. Fotografiju s naslovnice neki su smatrali previše sugestivnom.

Kao 16-godišnjakinja je 2017. godine na Milanskoj nedelji mode pistom šetala za modnu kuću Dolče i Gabana.

Iako visoka tek 168 centimetara, što se za supermodele smatra prenisko, Tilan zahvaljujući svojoj tituli nije imala problema s proboem u svet mode.

Sa 17 godina je laskavu titulu osvojila drugi put, više od decenije nakon prvog trijumfa.

‘Jednostavno ne mogu da verujem… hvala puno TC Candler i svima koji su glasali’, zahvalila se Blondo svojim obožavaocima s Instagrama na podršci.

Tilan je skromno priznala da nikad nije pomišljala da će osvojiti ovu titulu, na što su joj obožavaoci odgovorili s 80 hiljada lajkova i porukama da je nestvarno lepa i da titulu sigurno zaslužuje.

Ubrzo je postala ambasadorka mnogih poznatih bremdova.

Danas Tilan ima više od 4 miliona pratilaca na Instagramu i vlasnica je sopstvenog brenda odeće No Smile. Neki komadi iz kolekcije njene odeće, namenjene opuštenijim i sportskim izdanjima, ručno se izrađuju u Parizu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.