U trendu

Nekada najseksipilniju ženu svetu zbog viška kilograma niko ne prepoznaje (foto)

Kada je počela svoju karijeru kao manekenka i voditeljka, Keli Bruk bila je znatno mršavija i časopis FHM proglasio je za najseksipilniju ženu na svetu, ali tokom ovih devet godina otkako je u svetu šoubiznisa, ova Britanka se dosta promenila.

Nedavno su je paparaci uhvatili kako šeta po Londonu i uživa u palačinkama. Obučena u crno od glave do pete , pokušala je da prođe potpuno neprimećeno, ali fotografi su prepoznali 40-godišnju brinetu uprkos tamnim naočarama i neurednoj frizuri.

Bivša manekenka je pre nekoliko meseci govorila o tome kako se oseća zbog toga što je postala meta hejtera na internetu jer njeno telo više ne izgleda kao što je imala 20 godina.

View this post on Instagram

❤ @iamkbpretty #kellybrook #iamkbpretty

A post shared by Kelly Brook (@iamkbpretty) on

– Oni me u 40-im godinama vide kao debelu devojku i ne prihvataju me kao takvu. Smešno mi je to. Ljudi odrastaju, postaju veći, menjaju se, to se događa stalno – rekla je između ostalog Keli

Ova lepotica je odavno prihvatila svoje obline i kilograme, ali priznala je i da se ulenjila i opustila, što je rezultiralo gojenjem. Ipak, na podsticaj dečka Džeremija Parisija odlučila je da skine koji kilogram.

View this post on Instagram

Bikini days #kellybrook #bikini #beach

A post shared by Kelly B (@kellybrookfantasy) on

– Nakon što su me svi upozorili na višak kilograma, počela sam da ozbiljno razmišljam šta bih sama mogla da uradim po tom pitanju – otkrila je Brukova.

Rekla ja i da su njene mršave faze uglavnom bile rezultat depresivnih faza u kojima nije bila zadovoljna životom  i bolje se oseća s viškom kilograma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.