U trendu

Neverovatna sličnost: Pogledajte koga će Vojin Ćetković glumiti u filmu “Toma”

Premijera filma “Toma” očekuje se početkom sledeće godine, a ova filmska priča ne prati samo život najvećeg boema i umetnika.

Mnogi velikani pored Tome Zdravkovića pronašli su svoje mesto u priči o beogradskim ulicama, boemskom životu i fatalnim ljubavima. Jedna takva veličina svakako je i Dragan Gaga Nikolić, koga će tumačiti maestralni Vojin Ćetković, prenosi magazin Hello.

View this post on Instagram

Film Toma

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on

Glumac je na svom “Instagramu” pratioce obradovao i prvom fotografijom i pokazao svima kako će izgledati u ulozi čuvenog Gage.

Pratioci su mu u komentarima pisali da je sličnost neverovatna i da je Vojin pravi izbor za ulogu velikog glumca.

Ćetkovića je sa Draganom Nikolićem vezivalo i veliko prijateljstvo.

– Direktno sa snimanja otišao sam u vojsku. Ispratili su me Glogovac i Gaga Nikolić. Gaga mi je dao 100 maraka da popijem nešto. – ispričao je glumac u emisiji “Balkanskom ulicom” jednom prilikom.

View this post on Instagram

Dragoslav Nikolić – Dragan, Gaga (Beograd, 20. avgust 1943 — Beograd, 11. mart 2016) bio je jugoslovenski i srpski filmski, televizijski i pozorišni glumac. Zbog stila glume je od strane obožavalaca okarakterisan kao "Šmeker sa karakterom gospodina". #dragannikolic #pozoriste #pozorište #glumac #kraljevinajugoslavija #republikasrbija #pozoristeboskobuha #beogradskodramskopozoriste #atelje212 #atelje212🎭 #jugoslovenskodramskopozorise #srpskiglumci #milenadravic #nagradapavlevuisic #oktobarskanagrada #zlatnaarena #carakonstantina #plavagrobnica #beograd #srpkakultura #kadbudemmrtavibeo#otpisani #nacionalnaklasa #banovicstrahinja #poslednjikrugumonci#lepigaga #velikiglumac #velikicovek #srpskiglumac

A post shared by trag_prohujalog_vremena (@trag_prohujalog_vremena) on

Tokom karijere Vojin Ćetković imao je čast da u mnogim projektima glumi upravo sa Gagom, a u seriji “Porodično blago” Dragan Nikolić igrao je njegovog oca, što je kasnije na neki način postao, njegov glumački otac i velika inspiracija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.