U trendu

Nikad ispričana ljubavna priča jednog od najlepših holivudskih parova (foto)

Za holivudske prilike Rajan Gosling i Eva Mendez sve su samo ne običan par. Svoju vezu krili su punih šest godina, a i nakon toga videti ih negde zajedno jednako je dobitku na džekpotu. Kako uskoro u bioskope stiže Goslingov poslednji film, ‘Blade Runner 2049’, nikoga ne čudi to da je i njegov brak sa sedam godina starijom koleginicom ponovno glavna tema u medijima.

Gosling (36) je svetsku slavu, ali i status holivudskog zavodnika, stekao nakon uloge u romantičnoj drami ‘Beležnica’ iz 2004. godine. Sa kubansko-američkom glumicom, 43-godišnjom Evom Mendez, sreo se 2011., kada su zajedno snimali film ‘Gresi očeva’.

Upravo u tom filmu glumili su zaljubljeni par koji treba da dobije svoje prvo dete, a scena sa platna ubrzo se preselila i u stvarni život. U septembru iste godine počelo se govoriti o njihovoj vezi, nakon što su snimljeni kako se zabavljaju u Diznilendu. Mnoge žene širom sveta ostale su razočarane time što je njihov omiljeni glumac pronašao ženu svojih snova.

Samo nekoliko meseci nakon toga sve je ukazivalo na to da je par spreman na novi korak. Gosling je iznenadio svoju devojku vikendom u Parizu, kako bi u najromantičnijem gradu na svetu proveli Dan zahvalnosti. U to vreme Eva je u Francuskoj snimala film ‘Sveti motori’, a iako su bili svako na svom kontinentu, njihovoj ljubavi to nije naškodilo.

Sve je postalo još ozbiljnije za samu Novu godinu, kada je Gosling, shvativši da je Eva ona prava, upoznao svoju majku sa njom. Uprkos tome što je svima bilo jasno da je par zaljubljen i srećan, oni su i dalje odbijali da komentarišu svoju vezu za medije, kao i zajedno da se pojavljuju u javnosti.

Nakon što su se i američki mediji zasitili pisanja o njihovoj navodnoj vezi, pojavile su se glasine o trudnoći. Dok god je to mogla, Eva je dobro prikrivala trudnički stomak kako on ne bi bio vidljiv, a čak je i kod Elen DeDženeres, gde je gostovala u februaru 2014., demantovala to.

Ipak, magazin People dobio je potvrdu da ona i Gosling očekuju prinovu. Iako su promašili mesec, američki magazin bio je u pravu i 12. septembra 2014. godine rodila se devojčica Esmeralda, a sam Gosling kasnije je komentarisao kako mu se ‘cela situacija oko očinstva čini kao san’.

https://twitter.com/unpopularvogue/status/899808668488798208

Njihova tročlana porodica dobila je 29. aprila 2016. još jednog člana – devojčicu Amadu Li. I ovoga puta Gosling i Eva uspeli su da sačuvaju informaciju o trudnoći gotovo do pred sam porođaj. Devojčice su postale njihov centar, a Gosling je u intervjuu otkrio kako je ‘lud za njima’ i kako je sa dolaskom Amade počeo još više da uživa u očinstvu, preneo je Tportal.

Eva je majka iz snova, a one su bebe koje mogu samo da poželim. Osećam se trenutno kao da sam u snu. Pravi sam srećnik’, rekao je za GQ 2016. godine.

Iako se nisu venčali, i Rajanu i Evi porodica je na prvom mestu. Uprkos zvezdanom statusu koji oboje imaju, želja im je da njihove djevojčice odrastaju kao i svi njihovi vršnjaci, pa nemaju nikakve dadilje koje bi im pomagale u odgoju.

Lepa glumica čak je i svoju karijeru ostavila po strani kako bi mogla da uživa u njihovom odrastanju, pa zbog svega toga nije bila prisutna ni na dodeli Zlatnog globusa, na kojoj je njen dragi osvojio nagradu za najboljeg glumca u komediji ili mjuziklu, u filmu ‘La La Land’. Ipak, tokom govora Gosling se zahvalio lepoj Evi na njenoj predanosti porodici.

‘Dok sam ja pevao, plesao i svirao klavir, moja draga je odgajala našu kćerku. Uz sve to bila je trudna sa našom drugom devojčicom i pomagala svom bratu u borbi protiv raka.’

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.