Ništa joj nije sveto: Udovica slavnog glumca prodaje čak i periku

Udovica Patrika Svejzija, Liza Niemi (60), prodaje periku koju je glumac želeo da nosi na snimanjima jer mu je zbog hemoterapije ispala kosa. Njegova rođaka Danijel Svejzi (32) kaže da je Niemi time dotakla dno. Udovica je naljutila porodicu jer je najavila prodaju njegovih ličnih stvari. Danijel preti da će joj zagorčati život i naziva je pogrdnim imenima.

– Rasprodaje sve što je značilo stricu kako bi dobila još više novca. Porodična imovina bi trebala da ostane sa porodicom. Koliko vam još novca treba – kaže ogorčena Danijel.

Patrik Svejzi je preminuo 2009., u 58. godini od raka, a Liza je nasledila celu imovinu. Tvrdi da porodica nema razloga za ljutnju jer je sve što će dati na aukciju prvo ponudila njima. Tvrdi da niko iz porodice nije želeo Patrikove stvari.

To je samo jedna u nizu njenih laži. Od stričeve smrti prošlo je gotovo osam godina, a niko nas od njenih nije ni pokušao da kontaktira – rekla je Danijel i udovici poručila neka prestane da laže.

Liza i Patrik u braku su bili od 1975. godine. Glumčevi prijatelji nakon njegove smrti optuživali su udovicu da ga je varala, tukla i vređala. Nakon što je oboleo, kontrolisala je posete. Porodica želi da spreči Niemi da na aukciji ponudi 234 uspomene na Svejzija.

Uz nagrade, kostime i stvari iz filmova u kojima je glumio, tu su motocikl Harli Dejvidson, automobil DeLoran, kožna jakna iz “Prljavog plesa” i košulja iz filma ‘Duh’.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.