Nisu potrajali ni tri godine: Glumica se treći put razvodi (foto)

I službeno je gotovo: suprug glumice Dženi Gart (46) predao je zahtev za razvod posle manje od tri godine braka.

Dejvid Abrams (36) je ovog petka zatražio razvod, navodeći nepomirljive razlike kao razlog, a kao datum rastanka para naveden je 29. avgust prošle godine.

Par se upoznao u decembru 2014. godine na sastanku na slepo, verili su se u martu iduće godine, a venčali su se četiri meseca kasnije na glumičinom velikom ranču u Los Anđelesu.

– Bilo je nestvarno. Bilo je savršeno. On me upotpunjuje – izjavila je tada glumica koju svi pamte kao Keli iz tinejdžerske serije „Beverly Hills, 90210“.

Da joj u braku ne ide sve po planu otkrio je njen blizak prijatelj još u novembru prošle godine. Svi su govorili kako par čini sve da sačuva svoj brak, ali ipak nisu uspeli u tome.

https://www.instagram.com/p/80LJTQk58Q/?tagged=daveabrams

Za glumicu je to treći propali brak. Prvi put je u braku bila sa muzičarem Danijelom B. Klarkom, i to svega dve godine – razveli su se 1996. godine. Posle njega se udala za glumca Petera Faćinelija s kojim je bila u braku 11 godina, do 2013. i sa njim ima tri ćerke, Lulu (20), Lolu (15) i Fionu (11) koje su joj trenutno najveća podrška.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.