U trendu

„Nju treba ubiti“: Jeziva poruka seksualnog predatora o Dženifer Eniston (foto)

Holivudski producent Harvi Vajnstin (68) osuđen je danas na 23 godine zatvora po optužbama za silovanje i seksualni napad.

Vajnstin je prošlog meseca osuđen za silovanje jedne žene u hotelskoj sobi u Njujorku 2013. godine i za to da je primorao na oralni seks drugu ženu u svom stanu 2006. godine, preneo je AP.

Američki tabloid “Nešnel inkvajerer”, u saradnji s pokretom #MeToo, u oktobru 2017. istraživao je tvrdnje nekoliko svedoka da je Harvi Vajnstin seksualno uznemiravao glumicu Dženifer Aniston, prenosi “PageSix”, pozivajući se na obelodanjenu dokumentaciju tokom suđenja.

Kada je bivšeg filmskog magnata o tome izvestila njegova predstavnica za medije, on joj je sa svog ajfona poslao imejl u kome je navodno napisao: “Džen Aniston treba ubiti”.

U imejlu, koji je, prema sudskoj dokumentaciji, “Inkvajerer” poslao Vajnstinovoj portparolki Seli Hofmajster, pisalo je: “Dženifer se poverila prijatelju da ju je Vajnstin tokom snimanja filma ‘Fatalna preljuba’ (Derailed) 2005. godine seksualno uznemiravao tako što ju je zgrabio sleđa i uhvatio za zadnjicu.” U imejlu se dalje navodi: “Godinama joj je piljio u grudi, pritom pokrećući usne, tako da je Dženifer bilo neprijatno.”

Izvor blizak glumici navodno je rekao za list da je Vajnstin bio lud za njom.

“Zatreskao se u nju i stalno joj je govorio kako je seksi.”

“Inkvajerer”, međutim, nikada nije objavio tu priču, a glumičin predstavnik negirao je tvrdnje.

– Harvi Vajnstin nikada nije seksualno uznemiravao Dženifer. Nikada joj nije prišao toliko blizu da bi mogao da je dodirne i nikada nije bila sama s njim – izjavio je njen portparol Stiven Huvejn.

U intervjuu listu “Varajeti” prošle godine zvezda serije “Prijatelji” izjavila je da se filmski magnat tokom večere povodom filma “Fatalna preljuba” ponašao “nedolično” prema njoj.

– Sećam se da sam s Klajvom Ovenom, našim producentom i mojim prijateljem sedela za istim stolom. Prišao je stolu i rekao mom prijatelju da ustane, a ja sam pomislila: “O, bože”. Moj prijatelj je ustao, a Harvi je seo. Ponašao se posednički i nedolično – rekla je jedini put o seksualnom predatoru Enistonova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.