U trendu

Nova devojka Bred Pita snimljena sa svojim 68-godišnjim mužem (foto)

Nikol Poturalski, nova devojka Bred Pita, snimljena je na večeri u Berlinu sa svojim suprugom, 68-godišnjim preduzetnikom Rolandom Marejem.

Ova 27-godišnja nemačka manekenka i 41 godinu stariji Marej viđeni su kako u društvu prijatelja napuštaju njegov restoran, a Dejli Mejl piše da su izgledali veoma blisko. To je ujedno i prvi put da su Nikol i njen suprug, s kojim je navodno u otvorenom braku, viđeni zajedno otkad se saznalo za njenu vezu s 56-godišnjim Bredom .

Britanski tabloid piše i da Roland nije ljubomoran zbog vanbračnih aktivnosti svoje supruge, a ona se s Pitom navodno sastajala i u suprugovom restoranu.

„Roland se ženio nekoliko puta i ima petoro dece. Ne zanima ga negativa i ljubomora. Oni su još u braku, ali to bi se moglo opisati kao otvoreni brak“, rekao je jedan izvor blizak paru ranije.

Za vezu nemačke manekenke i slavnog glumca saznalo se letos kad je par uočen na aerodromu Le Castellet u Francuskoj gde su, po opisima svedoka, izgledali kao zaljubljeni tinejdžeri koji nisu mogu da skinu ruke jedno s drugog.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.