U trendu

Nova policijska drama među najgledanijim

Na petom mestu liste najgledanijih filmova prošlog vikenda našao se film "Zatvoreno ostrvo" ("Shutter Island"), koji se prikazuje i u domaćim bioskopima. U novom filmu oskarovca Martina Skorsezea glavne uloge tumače Leonardo di Kaprio, Mark Rufalo, Ben Kingsli, Mišel Vilijams i Maks fon Sidou. To je priča o dvojici američkih maršala, Tediju Denijelsu (Di Kaprio) i Čaku Olu (Rufalo), koji su pozvani na udaljeno i pusto ostrvo nedaleko od obale Masačusetsa. Oni treba da istraže misteriozan nestanak žene ubice iz bolnice za lečenje duševno obolelih kriminalaca koja izgleda kao tvrđava.
Na šestom mestu liste je film "Our Family Wedding", u kome glavne uloge tumače Forest Vitaker (Forest Whitaker), Amerika Ferera (America Ferrera), koju znamo iz serije "Ružna Beti", Redžina King (Regina King) i Šanin Sosamon (Shannyn Sossamon). Odluka dvoje mladih potpuno različitog porekla i boje kože da se venčaju dovodi njihove veoma tradicionalne porodice na ivicu ozbiljnog sukoba. To je humoristička priča o uskogrudosti, tradicionalizmu i ljubavi koja kao u bajci pobeđuje sve prepreke.
Osmo mesto zauzela je policijska drama "Brooklyn’s Finest", koja je u drugoj nedelji prikazivanja pala u donji deo top-liste najgledanijih filmova u Americi. Glavne uloge tumače Ričard Gir (Richard Gere), Don Čidl (Don Cheadle), Itan Hok (Ethan Hawke), Vesli Snajps (Wesley Snipes), Vinsent di Onofrio (Vincent D’Onofrio) i Elen Barkin (Ellen Barkin).
Spletom potpuno različitih okolnosti, trojica policajaca koji se ne poznaju dospevaju na istu smrtonosnu lokaciju. Edi (Gir) patrolira ulicama Njujorka i ima samo sedam dana do penzije. On je potrošio čitav radni vek radeći jedan od najnezahvalnijih i najsurovijih poslova, što ga je učinilo osornim i depresivnim čovekom. Tango (Čidl) je policajac na tajnom zadatku; toliko dugo je na ulici da je počeo da štiti Kaza (Snajps), narko-bosa koga treba da uhapsi. Sal (Hok) radi u Narkoticima i pod velikim je pritiskom od strane porodice da im obezbezdi bezbedan i zdrav dom. Pod tolikim stresom on pada u iskušenje radeći svakoga dana s velikim novcem.
Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u američkim bioskopima prošle nedelje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.