Nove uloge za Elen Pejdž

Mlada glumica Elen Pejdž (Ellen Page), koja je zadivila publiku i kritiku filmom „Džuno“ („Juno“), prihvatila je ulogu u novom filmu reditelja Sema Raimija (Sam Raimi), poznatog po serijalu „Spajdermen“ – „Drag Me To Hell“. Kako se navodi, ovaj horor film govori o osobi koja će i ne sluteći postati žrtva kletve.
Ova 20-godišnja Kanađanka visoka samo 155 cm glumi od svoje desete godine. Dosad je snimila filmove „The Tracey Fragments“, „The Stone Angel“, „An American Crime“, „X-Men: The Last Stand“, „Mouth to Mouth“, „Hard Candy“, „Wilby Wonderful“, „Love That Boy“, „Touch & Go“, „The Wet Season“, „Marion Bridge“, a uskoro će se pojaviti i njen film „Smart People“. Pejdžova već snima film „Whip It“, režiserski debi glumice Dru Barimor (Drew Barrymore). Ovaj film je adaptacija romana „Derby Girl“ Šone Kros (Shauna Cross).
Takođe, Pejdžova bi uskoro trebalo da zaigra pored Silijana Marfija (Cillian Murphy) u psihološkom trileru „Paun“ („Peacock“). Film prati život odraslog muškarca (tumači ga Marfi) koji je podvojena ličnost. Neverovatan aspekt ove priče je to da on uspeva da ubedi čitav grad da su dve strane njegove ličnosti zapravo muž i žena. Pejdžova će u tom filmu tumačiti lik mlade majke, kod koje je ključ njegove prošlosti. Najavljeno je da će snimanje početi u maju ove godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.