U trendu

Omiljeni doručak Dženifer Aniston uz koji ste siti do ručka

Ako ste se ikada zapitali kako je moguće ostati sit do ručka, niste jedini. Ključno je doručkovati puno proteina koji će vam pomoći da ne posežete za hranom do sledećeg velikog obroka tokom dana.

Poznata glumica Dženifer Aniston podelila je za Elle mudar trik kojim se služi kako bi suzbila apetit do ručka.

„Čim ustanem, popijem toplu vodu s limunom, a onda smuti ili avokado s jajima. To je moje omiljeno jelo. U to dodam malo kokosovog ulja. Ponekad jedem žitarice s bananom ili ovsene pahuljice s belancetom“, rekla je zvezda ‘Prijatelja’.

Trik koji sledi naučio ju je bivši suprug Justin Turo.

‘Naučio me kako da dodam malo više proteina. Neposredno pre nego što su ovsene pahuljice gotove, umutite benalac koji će im dati odličnu teksturu’, dodala je.

Inače, nedavno je otkriveno da je slavna glumica 10 godina svakodnevno jela istu salatu. Na snimanju serije ‘Prijatelji’ ručak je provodila s koleginicama Kortni Koks i Lisom Kudrou i uvek je donosila salatu koju bi podelila s njima.

Salatu je pravila od bulgura, crvenog luka, krastavaca i feta sira, a nije u nju stavljala nikakav preliv. S vremenom su Kortni i Lisa počele da je zovu ‘Dženiferina salata’.

Glumica je 11. februara napunila 53 godine, a iako korača prema šezdesetoj, izgleda fantastično. Poznato je da Aniston ovu figuru nije dobila tek tako, već je godinama posvećena zdravoj ishrani i treninzima.

Jednom je priznala da vežba pet puta nedeljno i da inače praktikuje strogi plan vežbanja ’15-15-15′, što podrazumeva 15 minuta na biciklu, eliptičnom trenažeru i traci za trčanje. Osim toga, ide na boks i vežba jogu.

Vrlo je rigorozna i po pitanju ishrane – uglavnom konzumira organsko voće i povrće i hranu s niskim udelom šećera. Oslanja se i na samokontrolu: dovoljno joj je pojesti komad čipsa ili jednu kocku čokolade i osećaće se zadovoljno.

‘Ono što unosimo u telo može imati veliki uticaj na naše raspoloženje, ne radi se samo o ishrani i mentalnoj nezi. Oduvek sam bila svjesna šta unosim u svoje telo i kako se brinem o sebi – ne samo kako bih mogla da izgledam super  u farmerkama, već i zbog dugovečnosti, zdravlja kostiju, mišića, mozga…’, rekla je glumica.

Dženifer praktikuje i metodu povremenog posta, odnosno razdoblje gladovanja tokom dana od najmanje 16 sati u kojem ne konzumira ništa osim vode.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar