U trendu

Ova glumica je jedna od najlepših prirodnih žena sveta (foto)

Švedska glumica Alisija Amanda Vikander (32) koja je na listama mnogih magazina najlepša žena na svetu, živi daleko od svetlosti reflektora, kada ne snima filmove.

Njen besprekoran stil i predivan izgled čine je ikonom stila, prema pisanju magazina E!, koji ju je i proglasio najlepšom ženom na svetu. Odmah iza nje je Gal Gadot, a odmah potom Adrijana Lima, Blejk Lajvli i Ema Votson.

Naša publika zna je iz filmova ”Till det som är vackert”, „A Royal Affair“, „Light between oceans“, „The Danish girl“, ali i po ulozi Lare Croft koju je nasledila od Anđeline Džoli.

„Moje grudi nisu tako čvrste i špičaste i ne stoje kao kod prve Lare’, našalila se kada su je pitali o ulozi Lare Kroft.: ‘No imala sam jasnu viziju kako želim odigrati ovaj lik. Kao dete bila sam velik fan igrice i bez obzira na to što sam bila jako uplašena zbog toga kako ću je odglumiti, naučila sam sve poteze i pokrete“.

Rođena je u Geteborgu i u braku je sa Majklom Fasbenderom od 2017. godine. Dobitnica je brojnih glumačkih nagrada, ali živi daleko od reflektora i fotografa, nije aktivna na društvenim mrežama, nije imala estetske korekcije i ne objavljuje obnažene fotografije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)