Ovaj glumac jedan je od najvećih favorita za sledećeg Bonda (foto)

Tridesetjednogodišnji glumac Reže-Žan Pejdž sve se češće spominje kao naslednik Danijela Krega u ulozi čuvenog agenta Džejmsa Bonda. I ne samo to, trenutno vodi na kladionicama, a fanovi se slažu da bi bio sjajan kao 007.

Kladioničarska kuća Ladbrokes u utorak je objavila da je za nedelju dana kvota na njega prešla sa 40/1 na 16/1. Sada su mu na šanse da postane novi Bond veće nego glumcima Džejmiju Belu i Krisu Hemsvortu, a tu je negde s dosta poznatijim Majklom Fasbenderom.

„Reže-Žan Pejdž je skočio na kladionicama i sad vodi u trci za glumca koji će zameniti Danijela Krega“, rekao je Aleks Apati iz Ladbrokesa.

Dosad su se kao naslednici za ulogu Džejmsa Bonda pominjali Idris Elba, Sam Hjuan, Džjms Norton i Tom Hardi.

Pejdža publika ovih dana gleda u seriji Bridžerton, koja je premijeru imala pre dve nedelje, a dosad je na Netfliksu pogledalo 63 miliona ljudi.

„Ako to ne bude Idris, totalno sam za to da Reže-Žan Pejdž bude novi Bond“, komentar je jednog gledaoca.

„Upravo sam pogledao Bridžerton na Netfliksu. Reže-Žan Pejdž treba biti sledeći Bond. Zgodan je i uglađen“, slaže se drugi.

Pejdž je rođen u Londonu 1990. godine, otac mu je sveštenik, a majka medicinska sestra. Detinjstvo je sa troje braće i sestara proveo u Zimbabveu, rodnoj zemlji njegove majke. Kao tinejdžer se vratio u Britaniju, a glumu je najpre zavoleo kao hobi, a 2013. je diplomirao na Drama centru u Londonu.

Posle nekoliko uspešnih pozorišnih uloga u Londonu i male role u Hari Poteru, sreću je okušao i u Holivudu. Glumio je u mini-seriji Roots, a zatim u seriji U ime naroda, koju je producirala čuvena Šonda Rajms, koja je ga i angažovala za Bridžerton, kao zavodljivog Sajmona Baseta, vojvodu od Hejstingsa, jednog od najpoželjnijih neženja Londona s početka 19. veka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.