U trendu

Ovi slavni glumci bi najradije zaboravili dan kada su izgubili nevinost

Holivudski filmovi najčešće nam donose idilične prikaze gubljenja nevinosti, obično u romantičnim dramama ili komedijama.

Ipak, jedan deo glumaca koji su i na velikom platnu imali takve trenutke koje su igrali, privatno bi najradije zaboravili dan kada su „od klinaca postali odrasli ljudi“.

Jedan od onih glumaca koji se nikada nije libio da ispriča kako mu je bilo je Šaja Le Buf.

„Glumio sam frajera pred tom devojkom, kao da mi je stota a ne prva s kojom ću spavati. Bilo mi je glupo da joj kažem istinu. Čak sam joj tokom čina rekao: ‘Ne brini, znam šta radim’. A u sebi sam drhtao kao nikada do tad. Sad mi je smešno kad se setim, čak sam i neki jastuk stavio ispod nje, video sam to u pornićima. Nisam naročito obdaren, a to nije bio najbolji potez“, rekao je Le Buf.

Anđelina Džoli, za koju se zna da je u seksu često u životu praktikovala malo „grublje“ igre, priznala je davno kako je prvi put bio grozan.

„Počeli smo s odnosom i učinilo nam se oboma da to što radimo prosto nije dovoljno. Poželela sam da ga osetim što više, pa sam ga nožem posekla. A onda je on mene. A onda je krv šikljala na sve strane. Srce mi je lupalo kao ludo“, ispričala je glumica ne dodajući da li je taj čin zapravo razlog zašto u životu voli da skuplja noževe.

Reper Lil Vejn izgubio je nevinost u jednom ormaru kada je imao 11 godina a devojka 13.

„Ona je prednjačila u igri, skinula mi je pantalone u ormaru. Pustio sam je da radi šta hoće“.

Glumica Džesika Alba, za koju je poznato da je kao devojka bila sve samo ne popularna i lepa, ispričala je da do 18. godine nije izlazila na sastanke a o seksu da i ne govori.

„Onda sam upoznala verenika Majkla Vederlija. Znala sam samo da kada budem ‘to’ prvi put uradila, želim da budem zaljubljena u tu osobu“, rekla je Alba ali nije išla u detalje kakav je bio prvi intimni susret s njim.

Kloi Kardašijan je otkrila da je na prvi seks bila maltene naterana još u 14. godini, dok je i glumica Ejmi Šumer takođe po lošem upamtila gubljenje nevinosti, što je i zapisala u dnevniku koji vodi do danas.

Bruk Šilds je prvi put spavala sa momkom u 22. godini i to više zbog pritiska okoline nego zbog njene želje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar