U trendu

Pevačica dobila poklon za koji prosečan Srbin mora da radi sedam i po godina (foto)

Kontroverzni par, Ofset i Kardi B, još jednom su svojim obožavaocima pokazali u kakvom luksuzu žive. Baš kao i nebrojeno puta do sada, u centru pažnje kritika, ali i ponekih komplimenata, našli su se pokloni kojima obasipaju jedno drugo.

View this post on Instagram

Thank you papasotee ❤️

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Ovog puta povod je bio praznik Dan majki. Tom prilikom je reper odlučio da svoju suprugu obaspe cvećem, ali i popuni njenu impresivnu kolekciju kultnih birkin torbi. Naravno, Kardi B se pobrinula da sve bude zabeleženo i na društvenim mrežama.

Na svom Instagramu se javno zahvalila suprugu i to fotografijom na kojoj pozira okružena cvećem i držeći čak dve Hermesove torbice, u zelenoj i tirkiznoj nijansi. Ako je suditi prema fotografiji, dobila je 30 kutija s ružama, a svaka od tih kutija košta čak 429 dolara. To znači da je Ofset samo za cveće izdvojio skoro 13 hiljada dolara.

Osim toga, portal People piše i da svaka od ovih birkin torbi košta i do 17 hiljada dolara. Prema tome, ovaj luksuzni poklon je koštao preko 47.000 dolara, a gledajući prosečnu platu u našoj zemlji, prosečni Srbin bi samo za ovaj poklon trebalo da radi otprilike sedam i po godina.

View this post on Instagram

Spoiled

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Međutim, Ofset je poznat po tome što svoju naklonost supruzi pokazuje raskošnim poklonima. Tako je i prošle godine za Dan majki iznenadio Kardi sa dve Birkin torbe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.