Pogledajte kako glumica izgleda u ulozi princeze Dajane, sličnost je neverovatna

Objavljene su prve fotografije iz četvrte sezone Netfliksove hit serije „Kruna“, koje su obožavaoci s nestrpljenjem čekali zbog činjenice da će se u epizodama koje slede pojaviti mnogo novih likova, a među njima i princeza Dajana.

Nova sezona nagrađivane serije obrađuje period od kraja ’70-ih, a ličnosti koje su obeležile ovu epohu u Velikoj Britaniji svakako su Margaret Tačer i Dajana Spenser.

U ulozi Čelične lejdi našla se Džilijan Anderson, najpoznatija po ulozi agenta Skali iz Dosijea X, i sličnost između nje i prve žene premijera u Britaniji je zaista velika, naročito uz prepoznatljivu natapiranu kosu i kostime koji su Tačerovoj bili zaštitni znak.

Gledaoci takođe imaju prilike da prvi put vide Emu Korin kao Dajanu, a prema komentarima ispod najnovijih fotografija može se zaključiti da je 24-godišnja glumica bila pravi izbor za ulogu mlade princeze. Obožavaoci su oduševljeni sličnošću, frizurom i odećom te komentarišu da bi Ema mogla da prođe kao Dajanina ćerka.

U četvrtoj sezoni Krune, kraljica Elizabeta II i njena porodica brinu o nastavljanju kraljevske loze pronalaženjem odgovarajuće neveste za princa Čarlsa koji je u 30. godini i dalje neženja. Obrađuje se takođe i napet odnos između kraljice i Margaret Tačer, koji se pogoršao nakon što je premijerka uvela zemlju u Foklandski rat.

U ulozi Elizabete II ponovo ćemo gledati Oskarovku Oliviju Kolman, dok je uloga njenog supruga Filipa poverena Tobijasu Menzisu, Helena Bonam Karter se vraća kao princeza Margaret, a Erin Doerti kao princeza Ana.

Premijera četvrte sezone zakazana je za 15. novembar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.