„Pomoć“ – najgledaniji film u Americi

Najgledaniji film proteklog vikenda u Americi bio je "Pomoć" ("The Help") reditelja Tejta Tejlora ("Tate Taylor"). U ovoj drami glavne uloge tumače Ema Stoun (Emma Stone), Viola Dejvis (Viola Davis), Brajs Dalas Hauard (Bryce Dallas Howard) i Oktavija Spenser (Octavia Spencer).
Film govori o tri hrabre žene na jugu SAD i o tome kako one krše nepisana pravila "dobrog vladanja" u Misisipiju šezdesetih godina 20. veka. Film je adaptacija romana Ketrin Stoket (Kathryn Stockett), koji se godinama nalazi na listi bestselera u SAD.
Na drugom mestu nalazi se film "Planeta majmuna: početak" ("Rise of the Planet of the Apes"), koji se sa uspehom prikazuje i u domaćim bioskopima.
Na trećem mestu liste našao se novi film iz serijala "Deca špijuni" ("Spy Kids") Robert Rodrigeza ("Robert Rodriguez"). Glavne uloge su poverene Džesiki Albi (Jessica Alba), Džeremiju Pivenu (Jeremy Piven), Aleksi Vegi (Alexa Vega), i Deniju Trehu (Danny Trejo). Špijunka u penziji je ponovo u akciji, a pri tom joj pomažu njeni verni saborci – deca. Ultimativni cilj im je da spasu svet od zlog Čuvara Vremena.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (19-21) juna meseca:

  1. "The Help"
  2. "Planeta majmuna: početak" ("Rise of the Planet of the Apes")
  3. "Deca špijuni: Sve vreme sveta 4D" ("Spy Kids: All the Time in the World in 4D")
  4. "Konan Varvarin" ("Conan the Barbarian")
  5. "Fright Night"
  6. "Poslednja ekskurzija 5" ("Final Destination 5")
  7. "30 Minutes or Less"
  8. "One Day"
  9. "Ta luda ljubav" ("Crazy, Stupid, Love.")
  10. "Hari Poter i Relikvije smrti 2" ("Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2")

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Napišite komentar