U trendu

Porodica tvrdi: Georgina nas se stidi, Ronaldo pored sebe ima zlo od žene (video)

Život Georgine Rodrigez promenio se pre pet godina zahvaljujući ljubavi. Ona je devojka Kristijana Ronalda. Na „Netfliksu“ će se 27. januara 2022. godine premijerno emitovati serija „Ja sam Georgina“, koja prikazuje priče iz njenog porodičnog života.

Dokumentarac prati život španske manekenke koja je prošla put od prodavačice u butiku do jedne od najpoželjnijih žena na planeti.

Porodica Georgine Rodrigez šokirala je izjavama u štampi u kojima se navodi: „Georgina je zlo od žene, sramota je za porodicu“.

Kristijano Ronaldo se sa Geroginom upoznao kada je raskinuo sa Irinom Šajk, a javnost i dalje intrigira jedno pitanje. Par uživa u čarima porodičnog života, ali još uvek nisu stali pred matičara.

Iako su otkriveni samo sitni detalji onoga što nas čeka u seriji „Ja Georgina“, sve to je izazvalo ogromnu pažnju javnosti. Georgina važi za jednu od najpopularnijih žena sveta. U najavi serije pominje se kako je porodica ono što je čini srećnom, ali neki njeni članovi se s tim uopšte ne slažu.

Članovi Georginine porodice otkrili su kako im je ona okrenula leđa otkako je upoznala Ronalda.

„Sramoti nas i verovatno smatra da je bolja od nas jer ne živimo luksuznim životom kao ona. Nikada joj ništa nisam tražio, a ja sam brinuo o njoj i njenoj sestri kako bi im obezbedio pristojan život“, rekao je njen stric Hesus Ernandes.

Inače, Georginu život nije mazio. Godine 2011. ostala je bez majke, njen otac bio je osuđen na 10 godina zatvora zbog poslova s drogom. Preminuo je 2019. godine, a ona i starija sestra bile su primorane da se same bore kako bi preživele.

„Rekao sam Ronaldu da kraj sebe ima zlo od žene i da me pozove, ako želi da sazna više“, rekao je stric Hesus.

Polusestra Georgine Rodrigez, Patriša, nije krila svoje razočarenje.

„Kada je mom sinu bio rođendan zamolila sam Georginu da Kristijano potpiše dres za njega. Odgovor je bio ‘ne’, jer nije htela da ga uznemirava na odmoru“, istakla je Patriša.

Krajem 2021.godine par je otkrio da očekuje blizance, već imaju ćerku Alanu Martinu, Kristijanovog sina Kristijana Juniora, koga je Kristijano dobio sa ženom čiji identitet nije poznat javnosti. Par ima i blizance Evu i Matea, koje je na svet donela surogat majka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar