U trendu

Portman priznala: Kao tinejdžerka sam dobijala ODVRATNA pisma fanova

Glumica Natali Portman je na manifestaciji Women’s March u Los Anđelesu ispričala kako se kao tinejdžerka osećala kao predmet požude i kako je zbog toga uvek razmišljala o tome kakve filmove će raditi.

„Imala sam 13 godina i s nestrpljem sam otvorila prvo pismo koje mi je jedan od mojih fanova poslao. Sadržaj pisma je njegova fantazija o tome kako me siluje“, rekla je Portman.

Dodala je kako se nerado seća svojih početaka i uloge u filmu „Lion“ i ispričala kako je jedna lokalno radiostanica brojala kada će ona napuniti 18 godina kako bi bilo“ legalno spavati s njom“.

„Ubrzo sam shvatila da ću biti nesigurna ako se budem izražavala u seksualnom kontekstu. Samim tim će i muškarci smatrati da imaju pravo da moje telo posmatraju kao objekat, a to bi mi bilo veoma neprijatno“, rekla je.

Nakon toga je adaptirala svoje ponašanje i ispričala je da je odbijala filmove u kojima je trebalo da se poljubi sa nekim. Ubrzo je stekla reputaciju konzervativne i ozbiljne osobe.

„Osećala sam potrebu da sakrijem svoje telo i zaustavim svoje ekspresije i rad kako bih poslala poruku da sam neko ko je vredan sigurnosti i poštovanja“, rekla je.

Iskazala je nadu da ćemo jednom živeti u svetu u kom žene smeju da izraze svoju seksualnost i želje, bez straha da će biti fizički ugrožene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.