U trendu

Poznati glumac otkrio da 45 godina nije pio alkohol (video)

Slavni glumac Entoni Hopkins u četvrtak slavi 83. rođendan, ali se već u utorak oglasio na Tviteru i objavio jednominutni videa s porukom koja je značajnija od proslave rođendana.

Potvrđujući kako je 2020. godina bila teška za mnoge ljude, Oskarovac je rekao:

„Pre 45 godina dobio sam upozorenje. Bio sam na putu uništenja jer sam se opijao do smrti. Dobio sam malu poruku u kojoj je stajalo „Želiš li da živiš ili da umreš?“ A ja sam želeo da živim“.

Tom porukom obeležio je 45 godina apstinencije od alkohola i raznih drugih supstanci, a namenio je prvenstveno onima koji imaju istih ili sličnih problema.

Priznao je da ima dana kada je u krizi, kada upada u sumnju, ali je poručio onima koji se bore da moraju da budu jaki.

– Mladi ljudi, samo nastavite. Nemojte odustajati, nastavite da se borite, budite hrabri pa će vam moćne sile doći u pomoć – izjavio je Hopkins.

Ovo nije prvi put da Hopkins otvoreno govori o svojim počecima karijere kada se često opijao. Pre dve godine za BBC je rekao da je u tim vremenima bilo jako teško raditi s njim jer je rekao da je vrlo često bio mamuran kao i da je trebalo da pijan umre u Velsu. Sebe je u tim trenucima opisivao kao osobu koja je bila odvratna i polomljena i kojoj se moglo da se veruje.

Na kraju poruke svima je poželio srećnu Novu godinu nadajući se da će 2021. biti bolja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar