U trendu

Poznatu pevačicu ismeva ceo svet zbog bizarnog izvođenja himne (video)

Pre deset godina ona je bila jedna od najvećih zvezda svetske pop muzike, ali danas, nakon bizarnog izvođenja američke himne, predmet je podsmeha celog sveta.

Pevačica Fergi je nastupila na početku NBA Ol star utakmice u Los Anđelesu u nedelju uveče i pred punom arenom izvela svoju verziju himne The Star-Spangled Banner. Međutim, i pre nego što je završila, videlo se da je ovaj performans osuđen na propast.

Neki su bili toliko zbunjeni njenim izvođenjem, da su se pitali da je ovo svojevrstan umetnički performans, i da li je ovo himna koju Amerikanci zaslužuju u doba Trampove vladavine.

Fergini izrazi lica i njeno pevanje izazvali su neverovatne reakcije sportista na terenu, ali i nekih poznatih ličnosti u publici, koji jednostavno nisu mogli da zadrže smeh.

Fergie's National Anthem Left Everyone Laughing

Look at their reactions 😂

Gepostet von Bleacher Report am Montag, 19. Februar 2018

Pevačica se juče obratila javnosti koja je osuđuje zbog ovog nastupa i za TMZ je izjavila:

– Uvek sam počastvovana i ponosna kada izvodim našu himnu, i u nedelju uveče sam htela da pokušam nešto posebno za NBA. Ja umetnički uvek rizikujem, ali očigledno ovo izvođenje nije bilo pravi izbor. Volim svoju zemlju, i najiskrenije sam dala sve od sebe – stoji u Ferginoj izjavi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike