Prijatelji otkrili kakav je zaista odnos između Vilijama i Harija

Nedelju dana nakon što su mediji preneli vest da je Kejt Midlton u panici zbog odstupanja princa Harija i Megan Markl iz kraljevske porodice, konačno znamo u kakvom su odnosu braća Vilijam i Hari.

Prema pisanju časopisa People, njihov odnos je bolji nego što se moglo očekivati, ali kako tvrde izvori, odnos između Kejt i Megan nakon odstupanja ne može biti gori.

Vilijam i Hari su i dalje u svađi koja je počela u novembru 2018. godine kada su glasine o netrpeljivosti dve jetrve počele da kruže brzinom svetlosti. To je bio veoma turbulentni period i definitivno je napravio razdor među braćom. Nakon što su Megan i Hari odstupili sa kraljevskih dužnosti u januaru, činilo se da stvari ne mogu biti gore. Bliski prijatelji kraljevske porodice su izjavili za medije da se braća sigurno nisu rastala prijateljski, ali da je obojici laknulo što je agonija konačno završila, prenosi Kosmopoliten.

Ovo naravno ne znači da je Vilijamu sve jedno što je Hari otišao ili da je Hari srećan što je morao da se preseli kako bi on i njegova žena pobegli od progona medija, ali izgledaju zadovoljni svojim izborom. Možda Hari i Megan nisu dobro razmislili o svim opcijama, ali izvor navodi da su oni samo želeli da budu srećni.

Zbog toga se svi njihovi najbliži nadaju se da će selidba i vreme koje će provesti daleko od reflektora zbližiti kraljevsku porodicu i da će barem praznike provoditi zajedno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.