U trendu

„Princ Hari ne mari što je izgubio titulu, ali jedna stvar mu teško pada“

Nakon što se povukli sa kraljevskih dužnosti, princ Hari i Megan Markl do kraja marta će se zvanično prestati sa svim kraljevskim dužnostima, a jedan Harijev prijatelj otkrio je kako se mladi par nosi sa time.

Kako pišu strani mediji, vojvoda od Saseksa se trenutno bavi svojim poslednjim kraljevskim dužnostima, sve doživljava vrlo emotivno, a sa sinom Arčijem se vraćaju u Kanadu poslednjeg dana marta, do kog moraju obaviti sve dužnosti kraljevske porodice.

„On je oduvek hteo da se skloni iz centra pažnje i to trenutno i radi, ali to praktično znači da je morao da napusti svoju porodicu“, kaže njegov prijatelj.

Princ je, navodno, najužem krugu ljudi rekao kako mu je gubitak kraljevske titule mala cena koju je morao da plati s obzirom na to šta će sve dobiti nakon što se povuče sa svih dužnosti, prenosi Glossy.

Hari i njegova supruga za nekoliko će se dana sastati sa celom porodicom, a to će ujedno biti i prvi put da su svi na okupu još otkad su Megan i Hari u januaru objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.