U trendu

Provokativno do bola: Slavna lepotica šokirala izborom haljine za venčanje prijateljice

Manekenka Kendal Džener bila je pre nekoliko dana glavna zvezda na venčanju svoje prijateljice Loren Perez i izborom odeće pokrenula je veliku raspravu na društvenim mrežama.

Ova 26-godišnja manekenka bila je deveruša na venčanju i opčinila je najpre sve goste u bledoplavoj satenskoj midi haljini bez bratela koju su nosile dok je hodala ka oltaru.

Nakon ceremonije, Kendal se presvukla za prijem i blago rečeno šokirala izborom haljine za koju mnogi kažu da je previše provokativna za jedan takav događaj kakav je venčanje.

Lepotica je izabrala Monot haljinu od skoro 1.500 dolara s izrezima koji privlači poglede i u prvi plan stavlja njeno izvajano telo.

„Oh, ovo je tako loš ukus… nadam se da će nevesta ovo prva odobriti, ali zaista, zar bi ikada“, jedan je od komentara zgroženih korisnika Tvitera. „Kako Kendal tako ide na VENČANJE“, pitao se drugi korisnik.

Drugi su bili manje šokirani njenim preteranim modnim izborom.

„Da sam građena kao Kendal Džener, nosila bih tu prokletu haljinu koju je nosila na tom venčanju“, komentar je jedne devojke. „Zašto se ljudi toliko ljute zbog haljine koju je Kendal Džener nosila??? Ona je tu haljinu koristila tokom zabave, a ne na samom venčanju. A vi kažete da je ona željna pažnje??? Vi joj posvećuju pažnju“, napisala je druga korisnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.