U trendu

Raskinuo veridbu sa Šarapovom pa poručio: Mi iz bivše Juge smo malo drugačiji

Saša Vujačić (33) je slovenački košarkaš koji nikada nije zaigrao za seniorsku reprezentaciju svoje zemlje. A reč je o igraču koji iza sebe ima devet NBA sezona i dva naslova NBA prvaka sa Lejkersima.

Bez obzira na to što je sada dostupan, jer ne igra u NBA klubu, Vujačić ne namerava da igra za reprezentaciju.

– Meni je nacionalni savez davno zatvorio vrata i ne verujem da će ih ikada otvoriti, bez obzira na to što se ja igrački dobro osećam. To je za mene zatvorena knjiga.

S obzirom na to da je igrao za najveće klubove u dva najveća američka grada, Vujačić je postao neka vrsta “celebrityja”, što je u Los Anđelesu bilo naglašeno, jer se zabavljao sa lepom ruskom teniserkom Marijom Šarapovom, prenosi Večernji.

– Ja nikad nisam bio u tom celebrity raspoloženju jer meni je košarka uvek bila najvažnija stvar na svetu. Kada igraš za Lejkerse i Nikse, i na to bi trebalo da budeš spreman jer to ide sa tim, ali niti mi je smetalo niti mi je davalo poseban motiv.

Kada je izlazio sa Marijom, sigurno su ih pratili paparaci?

– Čim obučeš dres Lejkersa slikaju te gde god mogu. Doduše, zavisi puno toga i od tebe, ideš li na mesta gde te čekaju paparaci ili hoćeš normalan život. Meni je uvek bilo čudno kada neki poznati ljudi šalju poruke ili mejlove gde će sesti na večeru. Važno je kakva si ti osoba, spremaš li nešto za medije ili ceniš svoju privatnost. Ja cenim svoj život i uvek sam uspevao da sačuvam intimu.

Sačuvao je intimu, ali ne i vezu sa Šarapovom koja se raspala 2012. kada je lepa Marija raskinula veridbu. Desilo se to što zbog odvojenosti (Vujačić je tada igrao za istanbulski Efes), a što zbog predbračnog ugovora koji su za Šarapovu radili njeni savetnici i advokati (pisalo se da ih je bilo čak 10), a koji Saša nije hteo da prihvati. Da li je još uvek u bilo kakvom kontaktu sa Marijom?

– Ne, to je za mene odavno završena priča.

Čak ni prijateljski?

– Ne znam postoji li takva vrsta prijateljstva. Mi iz bivše Juge tu smo malo drugačiji. Ne, nemamo više nikakav kontakt.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (5)