U trendu

Rumunska lepotica o holivudskom zavodniku: Seks je bio neverovatan

Orlando Blum proveo je sa konobaricom Vivijen Ros „noć punu neverovatnog seksa“, a nakon toga ona je dobila otkaz u Čiltern Fajerhausu. Sudbina lepe glumice toliko je zabrinula holivudskog zavodnika da je nazvao kako bi proverio da li je u redu i izvinio joj se za neprijatnost, piše The Sun.

https://www.instagram.com/p/BT1GYKAhrhd/?taken-by=iamvivianaross

Britanski mediji pišu i da Orlando nije imao pojma šta se dogodilo sa njegovom „prijateljicom“ nakon strasne noći. Vivijen inače takođe želi da postane glumica, a u Britaniju je stigla pre dva meseca iz rodne Rumunije. Zanimljivo je da tokom strasne noći nisu imali vremena da razmenite brojeve pa je pohvalno koliko se Orlando potrudio da dobije njen broj.

„Nazvao je Čiltern Fajerhaus u Londonu kako bi bio siguran da je Vivijen u redu. Taj je poziv iznenadio, ali on je džentlmen i nije imao pojma šta se dogodilo nakon njegovog odlaska. Rekao joj je da mu je žao zbog toga što se dogodilo“, rekao je izvor i dodao da ni Orlando ni Vivijen nisu očekivali da će se njihov odnos razviti u nešto više.

https://www.instagram.com/p/BTWatrsBuaE/?taken-by=iamvivianaross

Vivijen je nakon smene otišla sa Orlandom u njegov luksuzni apartman u hotelu u kom ona radi, a kad je njen šef našao golu u sobi dao joj je otkaz zbog druženja sa klijentima. Konobarica je bila povređena zbog otkaza, ali nije zažalila zbog druženja s Orlandom.

„Rekla je da joj je bilo predivno i da on ima jako dobro telo. Bio je neverovatno dobar ljubavnik“, rekao je izvor.

Navodno je ona te večeri posluživala glumca i njegovo društvo, a potom su se kasnije opet sreli i popričali. Blum je pozvao u sobu, a kad su tamo došli počeo je da je ljubi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar