U trendu

Savršeno izdanje kraljice Leticije: Zablistala u haljini od 4.000 dinara (foto)

Povodom Svetskog dana borbe protiv raka u Madridu je održano 11. izdanje foruma u organizaciji Španskog udruženja protiv raka (Asociación Española Contra el Cáncer). AECC je privatna neprofitna organizacija osnovana 1953. godine fokusirana na prevenciju raka i poboljšanje uslova života pacijenata obolelih od kacera.

Leticija redovno učestvuje na forumu AECC-a, pa tako nije propustila ni ovaj, na kojem je, između ostalog, razgovarala s obolelima i njihovim porodicama.

Kraljica je odavno magistrirala umeće primerenog odevanja pa je i ovom prilikom bila decentna, kako i priliči situaciji i okruženju.

Iz ormara je izvadila svoj stari tamnocrveni kožni sako i proverene bordo salonke brenda Magrit koje često nosi, a kombinovala ih je s novom haljinom.

U pitanju je pleteni model španskog komercijalnog modnog brenda u tamnosivoj boji. Vrlo jednostavna i svestrana haljina midi kroja s dugim rukavima deo je njihove nove kolekcije i dostupna je po ceni od 4.000 dinara.

Mnogi kažu kako je lako izgledati dobro u skupocjenoj odeći, a kraljica Leticija redovno pokazuje da se i s povoljnim komadima može postići isti efekt jer tajna dobrog oblačenja nije u novcu nego u – stilu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar