U trendu

Sećate li se Boška Buhe? Ovako izgleda nakon 42 godine (foto)

Svi su znali lik mladog Boška Buhe, a taj dečak je 42 godine kasnije ozbiljan muškarac. Mnoge zanima gde je sada ovaj glumac.

Branko Bauer je 1978. godine snimio sada čuveni film “Boško Buha”, a životi nekoliko dečaka dobili su potpuni obrt.

Nema ko tada nije znao za Ivana Kojundžića, dečaka iz sela Koška koji je glumio legendarnog partizanskog bombaša.

Nije samo Ivan tada postao slavan, Dragan Bjelogrlić i Nenad Nenadović ostvarili su veliki uspeh tada još kao deca, sve posle toga je sada već legenda, a Ivan za razliku od njih nije nastavio put glume.

Ivan Kojundžić iz filma Boško Buha 🙂

Posted by Stranica za ljubitelje domacih filmova i serija on Saturday, January 3, 2015

Gledaoci često budu u zabuni misleći da Boška Buhu igra Slavko Štimac, a ne Ivan Kojundžić jer je fizička sličnost, kao i boja glasa i naglasak, velika. Jedan od razloga je i to jer je Slavko Štimac bio zvezda ranijih Bauerovih filmova — „Salaš u Malom Ritu” i „Zimovanje u Jakobsfeldu”.

Ivan Kojundžić glumac naturščik posle se nije bavio glumom iako je bilo ponuda za njegov angažman (izuzetak je epizodno pojavljivanje u hrvatskoj TV seriji „Ljubav u zaleđu” 2003. godine). Oženjen je ima dvoje dece, živi i radi u Zagrebu i zaposlen je na HRT-radiju kao spiker.

Sa svojim filmskim drugarima nikada se više nije sretao, osim jednom prilikom sa Draganom Bjelogrlićem, koji je sa svojom studentskom predstavom gostovao u Osijeku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.