„Seks i grad“ ponovo na ulicama Njujorka

Prva fotografija sa snimanja igranog filma prema jednoj od najpopularnijih serija u poslednjih nekoliko godina, pogotovo među ženskim svetom – „Seks i grad“ („Sex and the City“), upravo je objavljena. Na fotografiji Keri Bredšo (Sara Džesika Parker) u društvu gospodina Zverke (Kris Not) drži torbicu u obliku Ajfelove kule, za koju se pretpostavlja da simbolično asocira na mesto gde su njih dvoje ponovo oživeli ljubavnu vezu.
Neki američki izvori navode da je na slici prikazana jedna od scena gde Zverka i Keri biraju kuću u kojoj će oformiti porodicu. Takođe se spekuliše da će Zverka i zaprositi Keri u filmu, kako to dolikuje, s velikim vereničkim prstenom. Na jednoj od slika koje su objavljene u medijima vidi se i da je Šarlot u drugom stanju, što svakako znači kraj njenim mukama da zatrudni, kojima smo bili svedoci poslednje sezone serije.
Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker), Kim Katral (Kim Cattrall), Kristin Dejvis (Kristin Davis) i Sintija Nikson (Cynthia Nixon) repriziraju svoje uloge iz originalne HBO serije – Keri, Samante, Šarlot i Mirande. Izvršnom producentu serije Majklu Patriku Kingu (Michael Patrick King) poverena je režija i scenario. Da podsetimo, TV serija „Seks i grad“ je adaptacija istoimenog bestselera Kendas Bušnel (Candace Bushnell).
Ulogama ljubavnih saputnika vodećih ženskih likova vraćaju se, pored Krisa Nota (Chris Noth), i Dejvid Ejgenberg (David Eigenberg; Mirandin suprug – Stiv Brejdi), Evan Hendler (Evan Handler; Šarlotin suprug – Hari Goldenblat) i Džejson Luis (Jason Lewis; Samantin izabranik – Džeri Smit Džerod). U seriji ćemo, kako se navodi, videti i Marija Kantonea (Mario Cantone); on igra Antonija Marantina, Šarlotinog prijatelja gej orijentacije.
Ekipi se pridružuje mlada dobitnica Oskara za film „Devojke iz snova“ („Dreamgirls“) – Dženifer Hadson (Jennifer Hudson). Ona će glumiti nov lik – asistentkinju Keri Bredšo. Radnja filma se odigrava četiri godine nakon događaja kojima se serija završila, koliko je i realno prošlo od emitovanja poslednje epizode. Snimanje je nedavno počelo u Njujorku, a u domaćim bioskopima film će se naći od 30. maja 2008. godine.
Koristan link
Snima se „Seks i grad“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.