U trendu

Serija koju obožavamo prestaje da se snima iz potpuno neočekivanog razloga (foto)

Popularni sitkom „Vil i Grejs“ je pre dve sezone ponovno oživljen, ali sada su objavljene tužne vesti da se serija još jednom gasi, ali razloge, čini se, ne treba tražiti u poslovnom, već u privatnom delu čitave priče.

Glavne glumice Debra Mesing (Grejs) i Megan Mulali (Karen) više se ne prate na Instagramu. Ubrzo nakon toga, Megan je napisala: „Ne pitajte za smer ljude koji nikada nisu znali kuda idete.“ Debra je, pak, na svom profilu fanove pozvala da glasaju za seriju koja je prošla u prvi krug nominacija za nagradu Emi. Ipak, na plakatu nije tagovala kolegenicu Megan, a obe glumice su ubrzo obrisale objave.

Cela ekipa serije, koju čine još i Erick MekKormak i Šon Hajs, oduvek je insistirala na bliskoj povezanosti koja je, na kraju krajeva, i dovela do oživljavanja serije. Glumci su se u originalnoj postavi nakon višegodišnje pauze sreli zbog snimanja skeča kojim su mlade Amerikance pozivali na izađu na predsedničke izbore. Zbog odlične gledanosti skeča, ali i posebne hemije koja među glumcima nije nestala, NBC je pre dve sezone odlučio da ih vrati u TV etar.

Serija već dvadeset godina ima vernu bazu obožavalaca, a mnogi od njih su na društvenim mrežama priznali kako su u šoku zbog ovog virtualnog podbadanja.

„Megan i Debra se ne prate na društvenim mrežama… Napokon znam kako je to biti dete razvedenih roditelja“, napisao je jedan tviteraš.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.