U trendu

Severina o čuvenom snimku sa jahte: Saznala sam ko je objavio

Prošlo je više od 15 godina otkako je Balkan potresla afera oko Severininih eksplicitnih snimaka s broda. Te 2004. godina na hrvatskim portalima pojavili su se delovi njenog kućnog videa, a pevačica je kasnije dobila odštetu od 200.000 kuna (više od 25.000 evra), ali i javno izvinjenje u štampi.

Međutim, među milionima onih koji su na internetu bili svedoci Severinine najdublje intimu bili su i sudija, advikati, zapisničar u sudnici. Oni su na to bili primorani jer je na sudu trebalo da se utvrdi ko je autor snimka.

Tek nedavno je pevačica, kako sama priznaje, saznala ko je sporni video na kom je na jahti sa biznismenom Milanom Lučićem pustio u javnost.

– To je bila veoma ružna stvar koju je iz gluposti i zlobe uradila jedna osoba. Znam ko je, saznala sam prošle godine, rekla je Severina za Novosti i dodala da joj je veliku podršku u najtežim trenucima pružio pokojni Arsen Dedić.

– Kad prođete javno sramoćenje, onda, hteli ili ne hteli, morate da naučite da se izborite s tim. U jednom trenutku me je nazvao Arsen, jer smo bili bliski, i rekao mi: ‘Kolegenice, čujem da vam je izašao neki film, ali da nema muziku, pa se preporučujem, jer ja sam filmski kompozitor’. To je bilo predivno – rekla je Seve.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.