Skandal: Anđelina se smuvala sa oženjenim muškarcem?

Ko bi rekao?
Nedavno je svet potresla vest da su se, do tada, najpopularniji holivudski par, Anđjelina Džoli i Bred Pit razveli.

O njihovom razvodu i danas se priča, a kako se još uvek ni jedan ni drugi zvanično nisu pojavili u javnosti sa novim partnerima, počele su da kruže priče da je Anđelina pronašla novog dečka.

Kako strani mediji pišu, Andjelina je zaljubljenija nego ikad, a sve bi bilo savršeno da njen novi dečko nije zauzet!

Kako je za „Enquirer“ rekao jedan poznanik, Anđelina se zaljubila u jednog od telohranitelja, te se ne odvaja od njega.

– Ponaša se poput zaljubljene devojčice. Supruga telohranitelja ih je videla zajedno i zapretila mu razvodom – ispričao je izvor.

I dok je ona zaljubljena kao nikada do sada, mnogi komentarišu kako je neverovatno da se Anđelina, posle Breda, bacila baš na telohranitelja.

Podsetimo, bivši supružnici, Anđelina Džol i Bred Pit nedavno su se dogovorili oko starateljstva nad decom.

S obzirom na to da je Anđelina zauzeta snimajući film, pristala je da ovo leto deca budu sa tatom na njegovom luksuznom imanju. Inače, ona nije htela da deli starateljstvo sa bivšim partnerom, pa se na ovo gleda kao na veliki pomak u njihovom odnosu.

Izvor blizak paru ispričao je kako je Bred oduševljen što će biti sa decom, jer se nisu viđali često nakon raskida veze sa Džolijevom, a srećni su i njegovi roditelji, koji će provesti vreme sa svojim unucima.

Bred i Anđelina imaju šestoro dece: ćerke Zaharu Marli (14), Šajlo Nuvel (13) i Vivien Marčelin (11), te sinove Medoksa Čivana (17), Paksa Tijena (15) i Noksa Leona (11).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.