U trendu

Skandal: Glumica priznala da je dobijala uloge preko kreveta

Britanska glumica Šarlot Kirk javno je priznala za engleske medije da je više uloga dobila preko kreveta, jer je upravo tako htela.

View this post on Instagram

Happy Sunday … 👗☺️👗

A post shared by Charlotte Kirk (@charlottekirkofficial) on

Džejms Paker, milijarder poznat i kao bivši dečko Maraje Keri, poslao je Šarlot SMS sledeće sadržine.

„Dođi odmah u hotel Bel er. Imam priliku života za tebe, nećeš moći nikada da mu se odužiš. Upoznaću te sa najvažnijim čovekom kojeg ćeš ikada upoznati“, napisao joj je on.

Šarlot, koja je tada imala 21 godinu, doletela je u hotel i upoznala Kevina Cudžiharu, čelnika studija „Vorner bros“. Proveli su u hotelskoj sobi više od dva sata, i tako je započeo njegov sistem „kauč kastinga“, prenosi „Dejli mejl“.

Cudžihara je trenutno na meti istrage zbog tog skandala i morao je javno da se izvini zaposlenima, supruzi i celoj industriji.

View this post on Instagram

Vibes☺️

A post shared by Charlotte Kirk (@charlottekirkofficial) on

Šarlot ga brani i izjavila je da je spavala s njim jer je tako htela.

Njihova SMS prepiska objavljene su u okviru istrage, a „Dejli mejl“ prenosi da je ona u okviru tog „dila“ dobila uloge u filmovima kao što su „Vice“, „Ocean’s eight“ i drugi.

View this post on Instagram

#happy4th 🇺🇸😋🇬🇧🍾

A post shared by Charlotte Kirk (@charlottekirkofficial) on

2 komentara
  1. AA ( americki alah)

    nije skandal, to je dugo bila javna tajna, ili tabu tema. i sad odjednom su sve postale postene. Prosla im slava pa bi malo tuzbama i laganjem da popune dzepove. Ja bih njih osudio za lazne prijave, osim naravno ako postoje cvrsti dokazi. A rekla-kazala, cuj ustinuo me za guzu, stisnuo za lakat i te fore? Ma dajte. Cuvene holividske dame, postene kao ulicarke

  2. Anonimni

    postena devojka

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike