U trendu

Skandal potresa kraljevsku porodicu: Princ izbačen iz hotela (foto)

Još uvek aktuelni suprug Karoline od Monaka, princ Ernest od Hanovera, učestvovao je u incidentu koji se dogodio pre nekoliko dana u luksuznom hotelu Palasio de los Dugues Gran Melia u Madridu.

Princ je izbačen na ulicu nakon nasilne svađe sa radnikom hotela. Španski mediji javljaju da to nije prvi incident koji je princ izazvao, pa ga je uprava hotela zamolila da uzme svoje stvari i napusti zgradu.

Naime, otac najmlađe princezine ćerke živi u hotelu otkako se preselio u Španiju, piše Lectures. Nakon što je izbačen iz jednog hotela, Ernest se prebacio u drugi luksuzni hotel u centru grada.

Princ se preselio u Španiju kako bi bio bliže svom sinu Kristijanu, koji tamo živi s Peruankom Alesandrom de Osmom, s kojom ima dvoje dece.

Nedavno je svet saznao za Ernestovu izvanbračnu vezu s Klaudijom Stilianopoulos. Par se ne skriva, već uživa po restoranima i u šetnji gradom.

Prošlog leta Ernest je završio na odvikavanju od alkohola. U novembru prošle godine austrijski sud ga je osudio na deset meseci zatvora uslovno, ali i zabranu ulaska u zemlju u trajanju od tri godine. Svim incidentima koje je izazvao navodno je kumovao alkohol.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar