„Slagalica strave 3D“ najgledaniji film

Kako i priliči vikendu kada se u Americi proslavlja "Noć veštica" (Halloween), najgledaniji filmovi prošle nedelje bili su nastavci poznatih horor franšiza. Na prvom mestu našao se film "Slagalica strave 3D" ("Saw 3D"), koji je ovaj stravični serijal preselio u 3D tehnologiju.
Svaki film iz ovog serijala debitovao je poslednjeg vikenda oktobra od 2004. godine. Nakon prošlogodišnje premijere šestog dela ovog filma očekivali smo da će to biti i kraj franšize, ali je selidbom u daleko realističniju 3D tehnologiju udahnut nov život serijalu.
Nastavak prošlogodišnjeg neočekivanog hita – "Paranormalna aktivnost 2" ("Paranormal Activity 2"), zauzeo je drugo mesto liste. Film stiže u domaće bioskope 2. decembra.
Posle serija "provala", kako su to oni u početku mislili, jedna porodica će postaviti sigurnosne kamere po celoj kući. Međutim, shvatiće da su događaji koji se odigravaju pred njihovim očima mnogo zlokobniji nego što se na prvi pogled čini.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za poslednji vikend (26-28.) oktobra:

  1. "Slagalica strave 3D" ("Saw 3D")
  2. "Paranormalna aktivnost 2" ("Paranormal Activity 2")
  3. "Red"
  4. "Jackass 3D"
  5. "Hereafter"
  6. "Sekretarijat" ("Secretariat")
  7. "Društvena mreža" ("The Social Network")
  8. "Život kao takav" ("Life as We Know It")
  9. "Grad lopova" ("The Town")
  10. "Conviction"

Uskoro čitajte više o novim filmovima na listi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.