Slavna glumica udala se u tajnosti, a za njenim izabranikom uzdišu sve žene (foto)

Sandra Bulok venčala se u tajnosti sa svojim dečkom Brajanom Rendalom, kako su preneli strani mediji. Oni su napravili intimnu proslavu na kojoj su prisustvovali samo oni i deca, a informaciju i dalje glumica nije zvanično potvrdila.

https://www.instagram.com/p/BsDOr65hZpd/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Naime, glumica i fotograf svoj brak i dalje skrivaju od javnosti, a izbvor blizak paru otkrio je:

„Imali su tajnu cermoniju, samo oni i njeno dvoje dece u njenom domu u Los Anđelesu. Nije bilo tradicionalnih deveruša, kako to obično biva, niti organizatora venčanja, kako to radi većina holivudskih glumica. To je zapravo bila Sandrina želja“.

Navodno je jedan od Rendalovih prijatelja vodio venčanje, tokom kog je Bulok rekla „da“ svom izabraniku, kada su razmenili prstene, poljubili se i zakleli jedan drugome na večnu ljubav.

Kako se navodi, glumica ne želi da ovaj brak bude javno ispraćen, kao i prethodni, kada se 2010. godine razvela od Džesija Džejmsa, nakon što ju je prevario.

Kako strani mediji navode, to je glavni razlog zašto se ova ljubav drži daleko od javnosti, ali i navodi da je dokazivanje međusobne ljubavi njima dovoljno, i nemaju potrebe da je dokazuju javnosti.

View this post on Instagram

Instyle Magazine photoshoot. #sandrabullock

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.