U trendu

Slavna holivudska glumica unovčila intimu – prodaje sveće s mirisom svog polnog organa

Holivudska glumica Gvinet Paltrou (47) počela je da prodaje sveće koje mirišu kao njena vagina! Cena ovog proizvoda je 75 dolara, a prva linija je prodata u rekordnom roku – za samo nekoliko sati, prenose mediji.

Zvuči bizarno i suludo, ali ovo jeste novi biznis popularne zvezde iz hit filmova, koja i danas ima status jedne od najplaćenijih u svom poslu.

Novac nije ono što je Gvinet motivisalo da se baci u seks-biznis, već, po svoj prilici, zabava i želja da proba nešto novo da radi što nema veze sa glumom. Naziv sveće je „ovo je miris moje vagine“, košta 75 dolara i prva linija proizvoda je prodata u rekordnom roku, za samo nekoliko sati.

– Ova sveća je nastala kao proizvod šale između parfimera Daglasa Litla i Gvinet – njih dvoje su radili na mirisu. Kada su napravili prvi notu mirisa, Gvinet je rekla: „Uh, ovo miriše na moju vaginu!“ Miris je zapravo smešan, divan, seksi i prelep. Radi se o mešavini geranijuma, citrusnog bergamota i kedrovog apsolata sastavljenog sa semenom damaske ruže i ambrete, koji nas upućuje na fantaziju, zavodljivost i sofisticiranu toplinu. Od toga smo napravili probnu verziju sveća koje su rasprodate za nekoliko sati – kazao je predstavnik kompanije koja je proizvela ovu sveću.

Inače, ta firma je i ranije na tržište izbacivala preparate čudnih naziva za još čudnije namene.

Zato su 2018. izgubili sudski spor od milion dolara jer su prodavali takozvana jajašca vagine, koja su promovisana kao pomoć u regulaciji ženskih hormona i sprečavanje menstrualnih grčeva. Američki sud je ustanovio da je nesporno reč o običnoj prevari potrošača.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.