Slavna pevačica trudna u 49. godini života

Pevačica Gven Stefani više ne krije kako je trudna sa kantri pevačem Blejkom Šeltonom. In vitro oplodnja kojoj se 48-godišnja Gven navodno podvrgla je uspela. Stefani više ni širokom odećom ne može da sakrije stomak, a prijatelji para kažu da su Blejk i Gven presrećni.

Naime, za Noć veštica Gven se obukla u sirenu i odvela sinove Apola i Zumu da skupljaju slatkiše po kvartu. Uski kostim dodatno je istakao stomak koji raste. Gven je 14 godina provela u braku sa rokerom Gevinom Rosdejlom s kojim je dobila tri sina, 11-godišnjeg Kingstona, 9-godišnjeg Zumu i trogodišnjeg Apola.

Par se razveo pre godinu dana zbog rokerove nevere, između ostalog, navodno, i sa njihovom dadiljom, piše Dejli Mejl.

Kroz javno poniženje i gorak razvod pevačica je lakše prošla zahvaljujući podršci kolege iz šoua „The Voice“, kantri pevača Blejka Šeltona. 41-godišnji Šelton iza sebe ima dva propala braka ali nema dece. Kaže da je ‘ludo zaljubljen u Gven i svaka pesma koju odsad napiše je posvećena njoj’.

– Nadam se da ne sanjaš o nekoj porodici s njom, Gven su ipak sustigle godine, kasno je za vas – napisao im je jedan ‘obožavalac’.

Blejk se, kažu njihovi prijatelji, ne obazire na takve kritičare. Osim toga, prinova očigledno stiže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.