U trendu

Slavna plus sajz manekenka pozirala bez odeće i pokazala nesavršenosti u trudnoći (foto)

Najpoznatija plus sajz manekenka na svetu Ešli Grejam pre nekoliko dana otkrila je da je trudna, a zatim je na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira potpuno naga i na kojoj se vide sve nesavršenosti koje ova lepotica ponosno nosi.

View this post on Instagram

same same but a little different

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

„Isto, ali malo drugačije“, napisala je uz fotografiju na kojoj se vide strije i salce na stomaku.

Budući da je Ešli poznata kao zagovornica prirodnog izgleda i pozitivnog pogleda na svoje telo, ne čudi da je želela da najiskrenije dokumentuje sve promene kroz koje njeno telo prolazi i da svima prokaže da je to normalno.

Dame koje prate Ešli na Instagramu, sudeći po komentarima, bile su joj zahvalne zbog toga.

„Trudna sam, emotivna i hormoni mi divljaju. Prolazim kroz toliko promena. Ovo me je rasplakalo. Zaista mi je ovo bilo potrebno“, „Moje telo izgleda upravo ovako. Nisam baš ponosna na njega, ali neke od nas ne mogu imati glatku kožu ili ravan stomak“, „Hvala ti što si toliko stvarna u svetu punom lažnjaka“, bili su neki od komentara.

View this post on Instagram

Can’t wait to meet you🖤

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Fotografiju su komentarisali i muškarci.

– Ja sam muško i srećan sam što ovo vidim. Moja žena je trenutno u trećem tromesečju. Vidim kako naš nerođeni sin menja njen izgled. Šaljem ljubav svim ženama zbog onog kroz što prolazite. Svaki muškarac može da voziti po ravnom, ali samo majstor može svladati krivine“, poručio je jedan pratilac.

1 komentar
  1. Adolf

    Ma ona je savršeno nesavršena.

Napišite komentar