U trendu

Slavni glumac stigao u Beograd, snima novog „Bonda“?

Britanski glumac Danijel Krejg stigao je u Beograd, prenosi „Kurir“ i navodi da je razlog najverovatnije snimanje 25. nastavka o agentu 007, u čijoj ulozi će se Krejg naći poslednji put.

List spekuliše da je moguće da je ideja da se Džejms Bond vrati u zemlju odakle je i potekao i da u njoj okonča svoj život, imajući u vidu da je Ijanu Flemingu inspiracija za taj lik bio srpski agent Dušan Popov, koji je jedno vreme i živeo u Beogradu.

Među mogućim razlozima zbog kojih je Krejg došao u srpsku prestonicu „Kurir“ navodi traženje lokacije za seriju „Purity“, zatim za film „The Creed of Violence“, ali navodi da je najverovatnije odlučeno da se novi „Bond“ snima u našoj zemlji.

List podseća da je kada je sniman prethodni nastavak britanski Dejli mejl najavio snimanje u Srbiji, ali se to nije dogodilo.

Krejg je prošle godine potvrdio da će igrati u još jednom filmu o tajnom agentu Džejsmu Bondu, ali je naglasio da će to definitivno biti i njegovo poslednje pojavljivanje u toj ulozi.

„Da li će Danijel Krejg završiti karijeru Bonda i poslednji put obući smoking agenta 007 upravo na ulicama naše prestonice, ostaje da saznamo do leta, kada je planirano i snimanje filma“, zaključuje „Kurir“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.