U trendu

Slavni par ima bogatstvo od 265 miliona $, a deci neće ostavi ni centa (foto)

Ešton Kučer i Mila Kunis par su koji se trudi da svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti, a njihovi planovi za budućnost iznenadili su mnoge.

View this post on Instagram

(September 27 – September 28) . * Mila Kunis and Ashton Kutcher with daughter Wyatt Isabelle, 5, and 2-year-old son Dimitri Portwood in Disneyland (September 28) . * Charlize Theron with her kids Jackson, 7, and August, 4, in Los Angeles (September 28) . * Naomi Watts with 10-year-old son Kai in New York (September 27) . #MilaKunis #AshtonKutcher #WyattIsabelleKutcher #WyattKutcher #DimitriPortwoodKutcher #DimitriKutcher #CharlizeTheron #JacksonTheron #AugustTheron #LievSchreiber #NaomiWatts #KaiSchreiber #SamuelKaiSchreiber . #cbk_p #cbk_milakunis #cbk_ashtonkutcher #cbk_wyattkutcher #cbk_dimitrikutcher #cbk_kaischreiber #cbk_lievschreiber #cbk_naomiwatts #cbk_charlizetheron #cbk_augusttheron #cbk_jacksontheron

A post shared by celebrity babies (@celeb_babies_kids_) on

Naime, bogatstvo glumačkog para se procenjuje na 265 miliona dolara, ali oni ništa od toga ne planiraju da ostave ćerkici Vajat i sinu Dimitriju. Kako kažu, uvereni su da to ne bi bio dobar potez.

„Moja deca žive vrlo privilegiranim životom, a da to i ne znaju. I nikada neće znati jer ovo je jedini život koji znaju. Neću im osnivati fondove. Svoj novac ćemo dati u dobrotvorne svrhe“, kazao je Kučer u podkastu „Armchair Expert“.

Dodao je i da ako njegova deca požele da započnu neki posao i imaju dobar poslovan plan, Mila i on će investirati u njih, ali i dalje neće dobiti fondove.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.