U trendu

„Srce mi se slama“: Slavni glumac rastužio obožavaoce (video)

Obožavaoci Val Kilmera u velikom broju su pružili podršku poznatom glumcu nakon što je izašao trejler za novi dokumentarac o njegovom životu.

U trejleru za dokumentarac Val, vidi se kako zvezda Vreline, Top gana i Betmena zauvek kako priča uz pomoć vokalnog pomagala.

Kilmeru je 2015. godine dijagnostikovan rak grkljana, što je glumac u početku krio od javnosti. Kilmeru je urađena traheotomija, što je uticalo na njegovu sposobnost govora, odnosno sada može da govori samo uz pomoć vokalnog aparata.

Veći deo dokumentarca čine kadrovi koje je Kilmer sam snimao tokom života, što u kući, što na snimanjima. Ostvarenje, koje su režirali Leo Skot i Ting Pu, imaće svoju premijeru na Kanskom festivalu.

Trejler je izazvao snažne reakcije i simpatije kod Kilmerovih obožavalaca.

„Video sam trejler za tvoj film i želeo da ti pošaljem mnogo ljubavi i dobrih vibracija. Nastavi da deliš sa nama svoj glas, muku i bol. Kroz to inspirišeš druge da urade isto“, glasi jedan od komentara.

Druga osoba je napisala: „Srce mi se slama kad vidim Vala Kilmera kako se muči da govori. On je bio veliki Betmen za mene. Želim mu najbolje zdravlje“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.