U trendu

Šta joj se dogodilo? Nema šanse da je ovo Keli iz „Beverli Hilsa“! (foto)

Početak devedesetih godina prošlog veka i u svetu ali i u Srbiji obeležila je tinejdžerska sapunica, serija „Beverli Hils“.

Prema mišljenju mnogih fanova, najlepša i kao osoba najdivnija zavodnica bila je popularna Keli, koju je igrala zvezda u usponu Dženi Gart.

Bilo da je bila zaljubljena u Brendona ili Dilana, Keli su momci širom sveta obožavali a njene postere iz novina lepili su na zidove soba.

Međutim, Dženi Gart nije uspela u svom poslu. Reklo bi se i u privatnom životu.

Podatak da nijednu važniju ulogu nije napravila još od „Beverli Hilsa“ nije toliko iznenađujući jer se dogodio mnogim tadašnjim zvezdama serija, ali da iza sebe ima 3 propala braka i da u 45. godini izgleda poput neke ostarele domaćice…

Fanovi „Beverli Hilsa“ ostali su u potpunom šoku videvši poslednje paparaco fotografije Dženi Gart koja zaista ne liči na sebe.

Kažu da ima više od 80 kilograma i da ima nameru da povrati stari, seksi izgled, ali ne zna kako.

Izgleda da život nije doneo mnogo toga lepog ženskim zvezdama „Beverli Hilsa“.

Dženi je prošla ovako, a Šenen Doerti, koja je igrala slavnu Brendu, morala je da prođe kroz životnu dramu kada je otkrila da boluje od raka.

Ni Tori Speling, popularna Dona, ne može da se pohvali uspehom u životu. Iako je njen otac čuveni producent Aron Speling u životu stekao ogromno bogatstvo, Tori je uspela da sve što je dobila od njega izgubi pa je nedavno proglasila – bankrot!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.