U trendu

Šta joj se dogodilo? Nema šanse da je ovo Keli iz „Beverli Hilsa“! (foto)

Početak devedesetih godina prošlog veka i u svetu ali i u Srbiji obeležila je tinejdžerska sapunica, serija „Beverli Hils“.

#jenniegarth #kellytaylor #90210 #beverlyhills90210 #90s #popculture #blonde

A post shared by FAN (@jenniegarth_fan) on

Prema mišljenju mnogih fanova, najlepša i kao osoba najdivnija zavodnica bila je popularna Keli, koju je igrala zvezda u usponu Dženi Gart.

Bilo da je bila zaljubljena u Brendona ili Dilana, Keli su momci širom sveta obožavali a njene postere iz novina lepili su na zidove soba.

August 2017. #jenniegarth #candids #paparazzi #actress

A post shared by FAN (@jenniegarth_fan) on

Međutim, Dženi Gart nije uspela u svom poslu. Reklo bi se i u privatnom životu.

Podatak da nijednu važniju ulogu nije napravila još od „Beverli Hilsa“ nije toliko iznenađujući jer se dogodio mnogim tadašnjim zvezdama serija, ali da iza sebe ima 3 propala braka i da u 45. godini izgleda poput neke ostarele domaćice…

#jenniegarth #candids #2017 #celebrities #paparazzi #actress #celeb

A post shared by FAN (@jenniegarth_fan) on

Fanovi „Beverli Hilsa“ ostali su u potpunom šoku videvši poslednje paparaco fotografije Dženi Gart koja zaista ne liči na sebe.

Kažu da ima više od 80 kilograma i da ima nameru da povrati stari, seksi izgled, ali ne zna kako.

Izgleda da život nije doneo mnogo toga lepog ženskim zvezdama „Beverli Hilsa“.

Dženi je prošla ovako, a Šenen Doerti, koja je igrala slavnu Brendu, morala je da prođe kroz životnu dramu kada je otkrila da boluje od raka.

👑 #jenniegarth #actress #blonde #gorgeous #kellytaylor #celebrities #outandabout #skinny #paparazzi

A post shared by FAN (@jenniegarth_fan) on

Ni Tori Speling, popularna Dona, ne može da se pohvali uspehom u životu. Iako je njen otac čuveni producent Aron Speling u životu stekao ogromno bogatstvo, Tori je uspela da sve što je dobila od njega izgubi pa je nedavno proglasila – bankrot!

1 komentar
  1. Nina

    Zasto su odve svi misljenja , da neko , narocito zene sa 50 godina mora da izgledaju kao da imaju jos uvek 18 ?? Meni licno su draze sede kose i po neka borica , nego ove silikonke i botoxice, nategnute samo sto ne puknu…. lepota je u dusi…. prestanite sa tim da zudite za vecitom mladoscu !!!!

Napišite komentar